» آموزش باقلوای شیرعسلی
باقلوا شیرعسلی
مواد لازم :
یوفکای باقلوا یه بسته
کره ۳۰۰ گرم
مغز گردو یا بادام یا پسته به مقدار لازم
هل برای وسط باقلوا به مقدار لازم
شربت باقلوا
شکر ۱/۵ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
زعفران کمی
هل کمی
شیر عسلی ۷ ق غ
آبلیمو یک دوم ق چ
طرز تهیه :
اول شیره را آماده کنید ، به این صورت که ابتدا شکر، آب ، شیر عسلی را با هم مخلوط کنید، بعد ۵ دقیقه که گذشت زعفرون و هل را بهآن اضافه کنید و بگذارید حدود یک ربع با شعله کم بجوشد ( مواظب باشید شیره سر نرود)، بعد آخر کار آبلیمو بزنید و خاموش کنید شعله را و بگزارید کنار.
میتوانید قابلمه را روی خمیرها گذاشته و دورتادور قالب راهم برش بزنید ، حالا سه تا از لایه های باقلوا را در داخل ظرف چیده و بعد کره بزنید ( لازم نیست دانه دانه همهی خمیر را کره بزنید) من حدود سه تا لایه خمیر گذاشتم بعد مغزهای خورد شده یعنی گردو و بادوم، سعی کنید زیاد خرد نکنید.
سپس کمی پودر هل پاشیدم روی مواد بعد دوباره سه لایه گذاشته و چرب کنید و الی آخر ، ودر نهایت روی آخرین خمیر کره زده و با چاقو برش بدهید و بگذارید داخل فر ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه. بعد که از فر آوردین بیرون بزارید یکم باقلواتون از داغی بیفتد، بعد شیره سرد را بهآن اضافه کنید.


وبلاگ آشپزی با عشق
مطلب مرتبط
آموزش Communication در هوانوردی